Depo BinasıWarehouse Building  

Endüstrinin talep ettiği ve beklediği gereksinimleri karşılayan her boyutta depo sunuyoruz. Ayrıca özel işinize özel çözümler de sağlayabiliriz. Sektörde uzun bir geçmişe sahibiz ve bir ihtiyacın hızlı bir şekilde ortaya çıkabileceğini biliyoruz. Ürünlerimiz, geçici olarak daha kısa bir süre veya daha kalıcı bir bina olarak daha uzun bir süre kullanılabilecek hızlı, yüksek kaliteli çözümler yaratır. İhtiyaç zaman içinde değişirse, depolama alanı hareket ederek, genişleterek veya kısaltarak bu ihtiyaca göre ayarlanabilir. Sınırlı veya daha uzun bir süre için daha büyük bir stok tutmanız gerekiyor mu? Projelerin ve durumların hızla değişebileceğini biliyoruz ve daha sonra hızlı çözümlere ihtiyacınız var. Bir işletmenin aniden normalden daha büyük bir mal envanteri stoklaması gerekebilir ve daha sonra daha büyük bir alana ihtiyaç vardır. Bir şantiye, uygun şekilde depolanması gereken yapı malzemelerine ihtiyaç duyar. Kısmen malzemeleri tahrip edebilen hava koşulları nedeniyle, aynı zamanda hırsızlık güvenlik riski nedeniyle. İhtiyaçlar çok olabilir ve mağaza depolarımız hemen hemen her şeyi depolamak için kullanılabilir. Yalıtımlı salon? Çoğu şeyi çözüyoruz Çoğu endüstriye uyacak şekilde standart boyutlara sahip bir dizi yalıtımlı depo, bina salonu ve metal plaka stokladığımız için depoyu inşa etmemiz için uzun süre beklemeniz gerekmez. Depolar standart ahşap yapılar gibi inşa edilmiştir ve ürünlerimizi özel ihtiyaçlara uyarlama konusunda uzun bir deneyime sahibiz. İşletmenizin tüm gereksinimlerini karşılayan özel olarak sipariş edilen depolar inşa edebiliriz. Bizimle iletişime geçmekten ve sizin için neler yapabileceğimizi duymaktan çekinmeyin. 100 yılı aşkın endüstri deneyimine sahibiz ve odak noktamız her zaman müşteridir! Web sitemizde sunduğumuz farklı modellerden birkaçını görebilirsiniz. Farklı modellerle karşılaştırabildiğiniz zaman, hangi modelin size en uygun olduğuna dair genel bir bakış elde etmek daha kolaydır. Çeşitli ürünlerin avantajlarını ve dezavantajlarını tartışmanıza ve doğru modeli seçmenize yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İşimizi seviyoruz ve işletmeniz için hangi ürünün en iyi olduğu konusunda tavsiye ve ipuçları vermekten mutluluk duyuyoruz. Uzun yıllara dayanan deneyimimiz bize stok ve endüstrinin ne talep ettiği hakkında iyi bilgi verdi. Bu bilgiyi ürünlerimizi tasarlarken ve oluştururken kullanırız.

Stabil depolar - birçok fonksiyona sahip
Depolarımız birçok farklı amaç için kullanılabilir, örneğin mallar ve inşaat malzemeleri için ekstra bir depo olarak. Farklı uzunluk ve genişlikte farklı modellerde stok sunuyoruz. Ayrıca, depolarımız işletmenizin ihtiyaçlarına bağlı olarak hem genişletilebilir hem de kısaltılabilir. Depolarımızın gücü, çeşitli işlevlere sahip olmaları ve bu nedenle birçok farklı proje için kullanılabilmelerinden kaynaklanmaktadır.

Tüm endüstriler farklıdır ve farklı ihtiyaçları vardır. Depolarımızı inşa ederken, var olan gerçek ihtiyaçlarla başlarız. Bir iş durumunun değişebileceğini ve kararların hızlı bir şekilde gelebileceğini biliyoruz. Bu nedenle farklı durumlara uyarlanabilen depolar inşa ediyoruz. Bu şekilde, mevcut endüstrinin yanı sıra şu anda içinde bulunduğu duruma uygun ve kullanışlı ürünler elde ediyoruz.

Kanada'daki depoları kullanırken, buradaki koşulları düşünmeniz gerekir. Bunlardan biri de hava durumudur. Burada İskandinav ülkelerinde olduğu gibi yağmur, kuvvetli rüzgar, soğuk ve kar şeklinde dış etkilerle sert bir iklime sahibiz. Tüm bu streslere dayanmak için doğru ürünlere ihtiyaç vardır. Kaliteyi çeşitli faktörler belirler. Salonu inşa etmek için kullandığımız malzemeleri özenle seçiyor ve bu sayede depolarımızın kaliteli olmasını sağlıyoruz. Bizim için teslim ettiğimiz ürünlerin arkasında durabilmemiz önemlidir. Bu yüzden kaliteden asla ödün vermiyoruz. Uzun süre dayanan iyi malzemelerle inşa ediyoruz.