Toplu DepolamaBulk Storage  

O.B.Wiik uzun yıllardır yığın depolama için toplu depolama çözümleri sunmaktadır. Bu tuz, kum, çakıl, kırma taş, toprak, tahıl, pelet, atık ve benzeri olabilir. Sınırları belirleyen neredeyse sadece hayal gücüdür.

Kapsamlı deneyimimiz ve yüksek uzmanlığımız sayesinde, dökme malzemeler için en iyi depolama çözümünü geliştirdik. O.B.Wiik dökme duvar sistemi çelik destek sistemi ile tüm depolama binalarımızda kullanılabilmektedir.

Depolama binasının çelik konstrüksiyonuna bir dökme duvar sistemi entegre edilerek, binada depolanan malzemeler için sağlam ve güvenli bir temel garanti edilir. Standart dökme duvar sistemimiz 1 m ila 4 m yüksekliğinde tedarik edilir, ancak 11 m yüksekliğe kadar bir dökme duvar sistemi tedarik ettik. O.B.Wiik dökme duvar sistemi esnektir ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına kolayca uyarlanabilir. Dökme duvar, dil ve oluk derzli 98 mm ladin ahşap kirişlerden oluşur. Bu, binada depolanan malzemelerden gelen ağır yüklere dayanabilecek çok sağlam bir dökme duvar sağlar. Ayrıca, kirişler arasında, malzemelerin kiriş katmanları arasındaki boşluğa nüfuz etmesini önleyen kapalı bir bağlantı vardı.

r Prefabrik destek sistemi ve önceden kesilmiş ahşap, O.B.Wiik dökme duvar sisteminin kısa ve uygun maliyetli montajını sağlar.

Toplu olarak depolamanız gerekiyorsa ve piyasadaki en iyi dökme duvar sistemini istiyorsanız, ihtiyaçlarınıza uygun bir çözüm bulmak için bizimle iletişime geçin.