Depo BinalarıWarehouse Buildings  

Depo binamız en basit haliyle çelik binamız olsa da aslında basit olmaktan uzaktır. Çelikten bir depo binası, diğer şeylerin yanı sıra kuru dökme veya sıkıştırılmamış malzemelerin depolanması için en iyi koşulları sağlar.

Büyük hacimlerde sıkıştırılmamış kütleler için başınızın üzerinde bir çatıya ihtiyacınız varsa, depo salonumuz optimum çözümdür. Kum, mineral, tuz ve kırma taş gibi çok sayıda dökme malzeme veya başının üzerinde bir çatıya ihtiyaç duyan paketlenmiş yükler depo salonumuzda depolanabilmektedir.

Depo holü, dış kısmı çelik levhalarla kaplanmış masif çelik yapılardan oluşmaktadır. Buna karşılık RUBB depo binalarımız nispeten kısa bir montaj süresine sahiptir ve bu nedenle inşa edilmesi daha uzun süren normal binalara iyi bir alternatiftir. Ayrıca, bir depo binası her türlü hava koşuluna dayanabilir ve korumak için kurulduğu gevşek dökme veya ürünler için iyi koruma sağlar.

Ek ekipmana mı ihtiyacınız var yoksa özel gereksinimleriniz mi var? Depo binası, işlevselliğini genişletmek için araç kapıları, aydınlatma, rampalar veya nem alma gibi bir dizi olanakla donatılabilir. Bize alanınız ve ihtiyaçlarınız hakkında bilgi vermekten çekinmeyin ve daha sonra hangi depo binasının ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşıladığını belirten bir teklif hazırlayabiliriz.