MROMRO  

Rubb'un çelik çerçeve destekli membran bakım, onarım ve revizyon (MRO) yapıları güçlü, dayanıklı, güvenilir ve uygun maliyetlidir. Sıcak daldırma galvanizli çelik çerçeveler ve üstün kaliteli PVC, kumaş hangar binalarımızın 20 yıldan fazla dayanmasını sağlar. MRO kumaş binalarımız neredeyse hiç bakım gerektirmez. Yüksek enerji verimliliğine sahiptirler, yarı saydam doğal ışığın kumaşa nüfuz etmesine izin vererek enerji maliyetlerinden tasarruf sağlarlar. Rubb, uçak bakım, onarım ve revizyon faaliyetlerinizi korumak için güvenilir bina çözümleri sunar.

Rubb MRO hangarları her türlü kapı, havalandırma ve diğer sistemleri barındırabilir ve tavan vinçleri, tavana monte HVAC ve yangın söndürme sistemleri, düşme koruma ekipmanları ve diğer üst üste binen yükler tarafından uygulanan yüksek yükleri güvenle destekleyebilir.

Yarı saydam membranlar, doğal gün ışığının çalışma alanını aydınlatmasına izin verirken, beyaz çatı yüzeyi ısıyı yansıtır. İsteğe bağlı Thermohall® yalıtımı, ısı transferini en aza indirir, yoğuşmayı önler ve termal köprülemeyi ve hava sızmasını neredeyse tamamen ortadan kaldırır. Rubb'un patentli Thermohall'ı®, diğer yalıtım sistemlerine göre büyük avantajlar sunan esnek bir yalıtımlı kumaş sistemine sahiptir.